Molo flyverdragt – til børn med ’spræl’ i

Det kan godt være, at mor ved hvad flyverdragten skal kunne, og hvordan den skal se ud, men guldklumperne behøver ikke at være ret gamle, før de også har deres helt egen mening om, hvordan flyverdragten skal se ud. En flyverdragt, der uden tvivl kan tiltrække både mor og barns opmærksomhed er ’regnbue-dragten’ fra Molo. Det er en stribet flyverdragt i alle regnbuens farver, som kan gøre den mest grå og triste vinterdag glad og festlig. Flyverdragten vil lyse op på enhver legeplads, og mange børn vil være stolte af at kalde det for deres flyverdragt… men vil mor også det?

Hvad er Molo?

Molo Flyverdragt

Billede fra houseofkids.dk

Molo er et dansk mærke med godt 10 år på bagen. De laver sprælsk og farverigt tøj til børn i alderen 0-10 år. Molo laver tøj ud fra princippet om, at tøjets design og udformning ikke må begrænse børnene, men derimod skal give dem frihed til at bevæge sig og inspiration til at udtrykke sig. Flyverdragterne fra Molo, og der i blandt også den meget populære ’regnbue-dragt’, er alle vand- og vindtætte, smudsafvisende, åndbare og har alle snefang i benene, fleecefoer og reflekser på ærmer og ben samt ved alle syninger. Prisen for en Molo flyverdragt ligger typisk på 1000-1100 kr.

Nyt fra Molo

Molo er netop nu ved at lancere et nyt koncept indenfor overtøj, kaldet MMP, som står for ’molo multi-performance’. Det nye koncept har fokus på at skabe den mest optimale måde, hvorpå barnets tøj kan passe til vejret, og derfor handler det om lag. Molo arbejder med tre lag af tøj, som hver især er lavet af bestemte materialer og har et bestemt formål – de kan bruges hver for sig eller oven på hinanden afhængig af vejret. Med disse lag er det altså muligt at udvide tøjets anvendelsesperiode, så det samme tøj kan bruges fra starten af efteråret til slutningen af foråret, barnet skal blot have de lag på, som vejret påkræver. Læs meget mere om ’molo multi-performance’ på www.molo-kids.com.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *